foto dlya novyny
Новини

Що варто знати, встановлюючи кондиціонери?

Якщо до цього часу у вас в квартирі чи в офісі ще немає сучасної спліт-системи, варто зануритися у деякі деталі, аби правильно підібрати техніку і вчасно скористатися невисокою вартістю послуг, встановлюючи її.

Сьогодні охолоджувачі (так само нагрівачі) повітря вже не є атрибутом вишуканості інтер’єру, як то вважалося ще кілька десятиліть тому. Кліматичні побутові прибори стали необхідністю в сучасному житлі чи офісі. Тепер, встановлюючи кондиціонер, варто знати:

ціна спліт-системи залежить від марки виробника, її класу і типу, але не завжди виправдовує якість, на яку ви очікуєте; не завжди маловідомі фірми випускають гіршу продукцію, а розкручені бренди продають техніку преміум-варіанту;

ціна кондиціонера прямо залежна від технічних характеристик клімат-пристрою; тож обов’язково поцікавтеся енерговигідністю кондиціонеру, максимальними можливостями охоплення площі, витривалістю роботи;

окрім ціни, клієнта мусить цікавити рівень шуму, який спричинить робота кондиціонера у приміщенні, комфортність управління системою.

Консультанти Венкон готові допомогти вам вибрати саме той агрегат, що влаштує вас найбільше і задовольнить всі потреби клієнта.

Related posts

Leave a Comment